Forretningsinformasjon

Innholdet i denne netthandel eies av, oppdateres og håndteres av følgende selskap: Svensk MATTDESIGN AB
Trädgårdsgatan 6
45231 Strömstad
www.teppedesign.no

Organisasjonsnummer:556883-2470
VOEC 2033178
Telefonnummer:+46703184750
E-postadresse: diana@svenskmattdesign.se

Betaling og priser

Alle priser er dagsaktuelle og det kan forekomme endringer i framtiden. Totalpris for din bestilling summeres i kassen, inklusiv eventuelle avgifter for frakt og betaling, samt moms.

Vi tilbyr følgende betalingsmetoder:

  • Svea
    Svea gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nettet. Gjennom å svare på et par enkle spørsmål identifiserer du deg og kan enkelt velge den betalingsløsningen du ønsker. En finesse med Svea Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp, så velger du hvordan du vil betale. Enten med Svea faktura eller Svea konto. Du kan også betale med kort eller bankoverføring, alt er like trygt.

Vilkår for betaling angis også i kassen under respektive betalingsalternativ.

Leveranser og returer

Vi tilbyr følgende leveransemetoder:

  • Leveranse
    Fast pris 200 KR .Leveransen skjer innom 1-2 uker til nærmeste utleveringssted. Om det haster, kontakt oss så finner vi en løsning for raskere leveranse.

Betingelser for levering er også oppgitt i kassen under den respektive leveringsmetoden. Med mindre det er oppgitt, gjelder 1-2 ukers leveringstid. Hvis en vare har en annen leveringstid, er det oppgitt på den respektive varen. Hvis leveringsforsinkelser oppstår, vil vi varsle deg via e-post. Vi vil gjøre alt vi kan for å oppfylle bestillingen din. Det kan være tider som gjør det umulig å fullføre bestillingen, for eksempel når vår leverandør eller speditør ikke kan oppfylle sin forpliktelse til oss. Vi forbeholder oss retten til å ekskludere enhver kompensasjon til kunden for leveringsforsinkelser.

Returer

Skreddersydde tepper og matter med egen tekst/logo kan ikke returneres siden de er spesialbestilte og lages etter kundens instruksjoner.

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

14 dagars åpent kjøp

Vi følger avstandskontraktloven og dermed har du rett til å returnere bestilte varer uten å oppgi noen grunn gjelder ikke for skreddersydde tepper og tepper med egen tekst/logo da disse er produsert etter kundens ønsker. Du angrer kjøpet ved å varsle oss innen 14 dager etter mottak av bestillingen (eller en større del av den). Varen skal returneres godt pakket, i god stand og i originalemballasjen.

Teppet må være ubrukt og ikke brukes i større grad enn det som er nødvendig for å teste størrelse og farge.

Returer sendes til:
Svensk MATTDESIGN AB
Trädgårdsgatan 6
45231 Strömstad

Tilbakebetaling

Om du benytter din angrefrist betaler vi tilbake det du har betalt for artikeln snarest eller senest innom 30 dager fra den dagen vi tok imot artikeln. Du må selv betala returkostnadene når du sender tillbake artikeln.

Les mer omavstandskontraktloven hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

Når du bestiller hos oss, må du oppgi visse personopplysninger. I forbindelse med bestillingen din godtar du at vi lagrer og bruker dataene dine i vår virksomhet for å oppfylle avtalen med deg. I henhold til personopplysningsloven har du rett til å motta de opplysningene vi har registrert om deg. Hvis det er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen rettes eller fjernes. I dette tilfellet, kontakt oss via e-post.